MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA MANTIQIY TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISHNING MAZMUNI VA MOHIYATI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqola maktabgacha yoshdagi bolalarda tafakkurni rivojlantirishning mazmun mohiyati ochib berishga qaratilgan. Shu bilan birgalikda bu  maqolada bolalarning tafakkurini rivojlantirishda nimalarga ahamiyat berish, uning maqsadi va vazifalari o‘z aksini topgan