ADABIYOTSHUNOSLIK TERMINOLOGIYASINING ZAMONAVIY LEKSIKOGRAFIK TALQINI VA RIVOJLANISH TENDENSIYALARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada adabiyotshunoslik terminologiyasining zamonaviy leksikografik talqini, uning nazariy va amaliy asoslari hamda rivojlanish tendensiyalari tahlil qilinadi. Adabiyotshunoslik terminologiyasini standartlashtirish va takomillashtirish masalalariga alohida e’tibor qaratilib, uning zamonaviy ilmiy kommunikatsiyadagi ahamiyati ochib beriladi.