EPIFANIYADA REAL HAYOT VA FANTAZIYANI TASHKIL QILUVCHI OMILLAR (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqola epifaniya janridagi badiiy asarlarda real hayot va fantaziyani tashkil qiluvchi omillarni nazariy hamda tahliliy jihatdan o‘rganishga bag‘ishlangan. Muallif ushbu ikki qatlamning — voqelikka asoslangan reallik va hayoliy borliqning — epifanik matnlarda o‘zaro munosabati, ularning syujet, obraz va badiiy makon tashkil etishdagi vazifasini keng qamrovli tarzda tahlil qiladi.