TARBIYA FANINI O‘QITISH JARAYONINI LOYIHALASH, REJALASHTIRISH VA REFLEKSIYALASH (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada tarbiya jarayonlari uning inson hayotidagi o‘rni hamda tarbiya fanini o‘qitish jarayonini samarali tashkil etishning muhim bosqichlari — loyihalash, rejalashtirish va refleksiyalash jarayonlari ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilingan.