SUN’IY INTELLEKTNI O‘QITISH AMALIYOTIGA INTEGRATSIYA QILISHDA BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING TAYYORGARLIGINI KONSEPTUALLASHTIRISH: INTELLIGENT-TPACK YONDASHUVI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Zamonaviy ta’lim muhitida sun’iy intellekt (SI) asosidagi vositalarni integratsiya qilish bo‘lajak o‘qituvchilar uchun muhim rol o‘ynashi mumkin. Biroq, SI integratsiyasi uchun maxsus instrumentlarni joriy etish, intelligent-TPACK kabi zamonaviy konsepsiyalarni qo‘llash hamda etik masalalarni hisobga olish zarur.