XALQ QO‘SHIQLARINING YOSHLAR MA’NAVIY KAMOLOTIGA TA’SIRI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada xalq qo‘shiqlarining yoshlar ma’naviy kamoloti, axloqiy tarbiyasi va milliy qadriyatlarni shakllantirishdagi o‘rni ilmiy-pedagogik jihatdan tahlil qilinadi. Shuningdek, xalq qo‘shiqlarining yoshlar dunyoqarashi, estetik didi hamda vatanparvarlik tuyg‘ularini rivojlantirishdagi ahamiyati yoritiladi.