BO‘LAJAK MAKTABGACHA TA’LIM MUTAXASSISLARINI DUAL TA’LIM ASOSIDA KASBIY FAOLIYATGA TAYYORLASHNING DIDAKTIK ASOSLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada bo‘lajak maktabgacha ta’lim mutaxassislarini dual ta’lim asosida kasbiy faoliyatga tayyorlashning didaktik asoslari o‘quv jarayonini loyihalash, amaliy faoliyatni bosqichma-bosqich tashkil etish hamda kasbiy kompetensiyalarni real pedagogik vaziyatlarda shakllantirish nuqtayi nazaridan tahlil qilingan. Tadqiqotda dual ta’limning didaktik mazmuni “auditoriya — amaliyot bazasi — mentorlik — refleksiya — baholash” uzviyligi asosida ochib berilgan.