YOZMA NUTQ VA UNING PSIXOLINGVISTIK XUSUSIYATLARI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada yozma nutqning lingvistik va psixolingvistik xususiyatlari, uning og‘zaki nutqdan farqli jihatlari hamda kognitiv jarayonlar bilan bog‘liqligi tahlil qilinadi. Yozma nutq inson tafakkuri, xotira va diqqat bilan chambarchas bog‘liq murakkab nutq faoliyati hisoblanadi.