BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING YOZMA NUTQINI O‘STIRISHDA BO‘G‘IN, SO‘Z, SO‘Z BIRIKMASI VA GAPNING AHAMIYATI (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida yozma savodxonlikni shakllantirish jarayonida bo‘gin, so‘z va gap ustida ishlashning metodik va didaktik ahamiyati nazariy jihatdan tahlilga tortildi.