(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu ilmiy maqolada ta’limda individual yondashuvning ahamiyati va uning talabalar kasbiy tayyorgarligini rivojlantirishdagi roli tahlil qilinadi. Maqolada ta’lim jarayonida har bir talabaning shaxsiy ehtiyojlari, qobiliyatlari va o‘rganish usullariga moslashtirilgan individual yondashuvning qanday qilib kasbiy tayyorgarlikni yaxshilashga yordam berishi ko‘rsatiladi