(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada O‘zbek tilida qat’iyat konseptining o‘z o‘rni borligi, u boshqa konseptlar bilan o‘zaro aloqadorlikda ekanligi haqida so‘z boradi. Xususan, “qat’iyat” konseptining o‘zi ham turli tashkil etuvchi uzvlar va belgilardan iborat bo‘lishi, “qat’iyat” konseptining kognitiv belgilarini matnlardan to‘plangan misollar orqali obyektiv baholanadi.