(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy kommunikativ makonda bloger nutqining pragmatik xususiyatlari qiyosiy va kompleks tarzda tahlil qilinadi. Internet kommunikatsiyasi hamda an’anaviy ommaviy axborot vositalari doirasida shakllanuvchi nutqiy birliklari jihatlari yoritiladi. Tadqiqot natijalariga ko‘ra, bloger nutqi subyektivlik bloger nutqi esa obyektivlik va aniqlik bilan xarakterlanadi.