(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarni ijtimoiy-pedagogik amaliyotga tayyorlashda aksiologik yondashuvning mazmuni, metodik modeli, volontyorlik va refleksiya vositalari orqali kasbiy-ijtimoiy mas’uliyatni rivojlantirish imkoniyatlari tahlil qilinadi