(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada Shukur Xolmirzayev hikoyalarida keltirilgan o‘simlik va hayvonot dunyosiga oid obrazlar, ularning asar rivoji va badiiy maqsadni amalga oshirishdagi o‘rni va ahamiyati, shuningdek badiiy-estetik xususiyatlari ilmiy-nazariy asosda tahlil qilinadi. Maqolada floristik va faunistik obrazlar vositasida yozuvchining hikoyachilik uslubi, realistik tasvir tamoyillari va milliy qadriyatlarni badiiy umumlashtirishdagi o‘ziga xos yondashuvi ilmiy xulosalar asosida yoritib beriladi.