(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada A2 darajadagi talabalarda nemis tilida og‘zaki nutq ko‘nikmalarini rivojlantirishning samarali usullari tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida kommunikativ yondashuv, interaktiv metodlar, dialog va rolli o‘yinlarning til o‘rganish jarayonidagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, og‘zaki nutq kompetensiyasini rivojlantirishda autentik materiallar hamda multimedia vositalaridan foydalanishning pedagogik samaradorligi tahlil etilgan. Tadqiqot natijalari nemis tilini o‘qitishda zamonaviy metodlardan foydalanish talabalarning kommunikativ faolligini oshirishini ko‘rsatadi.