(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Zamonaviy ta’lim muhitida sun’iy intellekt (SI) asosidagi vositalarni integratsiya qilish bo‘lajak o‘qituvchilar uchun muhim rol o‘ynashi mumkin. Biroq, SI integratsiyasi uchun maxsus instrumentlarni joriy etish, intelligent-TPACK kabi zamonaviy konsepsiyalarni qo‘llash hamda etik masalalarni hisobga olish zarur.