(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Maqolada o‘zbek adabiyotining taniqli vakillaridan biri Ahmad A’zamnning “Soyasini yo‘qotgan odam” hikoyasida qahramonlar va ruhiyat tasviri masalasi to‘g‘risida so‘z yuritilgan. Asardagi obrazlar tasviri va bosh qahramon ruhiyatning badiiy ifodasida yozuvchining o‘ziga xos mahorati tahlillar asosida ochib berilgan