(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Mazkur maqolada bo‘lajak maktabgacha ta’lim mutaxassislarini dual ta’lim asosida kasbiy faoliyatga tayyorlashning didaktik asoslari o‘quv jarayonini loyihalash, amaliy faoliyatni bosqichma-bosqich tashkil etish hamda kasbiy kompetensiyalarni real pedagogik vaziyatlarda shakllantirish nuqtayi nazaridan tahlil qilingan. Tadqiqotda dual ta’limning didaktik mazmuni “auditoriya — amaliyot bazasi — mentorlik — refleksiya — baholash” uzviyligi asosida ochib berilgan.