(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida yozma savodxonlikni shakllantirish jarayonida bo‘gin, so‘z va gap ustida ishlashning metodik va didaktik ahamiyati nazariy jihatdan tahlilga tortildi.