(untitled) (SCIENCE TIME JOURNAL, 2026)
“Sevgim – sevgilim” qissasi orqali yozuvchi qahramonlarning ruhiy holati, ularning ichki kechinmalarini, qahramon xarakteri va ularning bir – biriga bo’lgan munosabati orqali inson qalbining murakkab ekanligi, sadoqat masalasi yorqin tarzda ochib beradi. Muallif o‘zining uslubida ichki monologlardan foydalanish natijasida qahramonlar dunyosini ochib berish orqali, o’z navbatida kitobxonning qahramonlar ichki kechinmalarini chuqurroq anglash imkonini beradi.