BANK XIZMATLARINI RAQAMLASHTIRISHDA MARKETING VOSITALARIDAN FOYDALANISHNI TAKOMILLASHTIRISH (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2024)
O‘zbekistonda bank xizmatlarini raqamlashtirish mamlakatimiz bank tizimini rivojlantirishning ustuvor yo‘nalishlaridan biridir. Ushbu jarayon doirasida banklar mijozlarga yanada kengroq xizmatlar ko‘rsatish, operatsion samaradorlikni oshirish va xarajatlarni kamaytirish imkonini beruvchi yangi raqamli texnologiyalarni faol joriy etmoqda.