(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2024)
Mazkur maqolada Ozod Sharofiddinovning munaqqid va publitsist sifatida jadid adabiyoti namoyondasi Cho’lpon shaxsiga va ijodiga doir fikrlari hamda mustabid tizim va uning qurbonlari haqidagi mulohazalari yoritilgan.