QORAQALPOG‘ISTON RESPUBLIKASIDA QISHLOQ XO`JALIGI MAHSULOTLARI ISHLAB CHIQARISHNING DINAMIK TAHLILI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Qoraqalpog‘iston Respublikasi qishloq xo‘jaligi ishlab chiqarishi 2010-2022 yillar bo‘yicha ko‘rib chiqilgan. Agrar soha mahsulotlari joriy narxlarda ko’rsatib o‘tilgan